NOVO NORMALNO U BRODSKOM STUPNIKU – zavidni turistički rezultati

Kako je moguće da poslovanje našega hotela Stupnički dvori u ovo nemilo doba jednostavno ne staje? Nadljudski napori, pomicanje granica, upornost – ili možda nešto četvrto?

Vjerujemo da je rezultat djelić svega toga i još mnogo više, a ponajviše stav da riječ „nemoguće“ ovdje ne postoji. Unatoč iznimno otežanim okolnostima rada, potpunom zatvaranju na dva mjeseca, propisanim mjerama pojačane dezinfekcije, fizičke distance, smanjenog broja sudionika u zatvorenom prostoru itd., naš hotel do današnjeg dana u odnosu na isto razdoblje prošle godine bilježi tek 309 noćenja manje (službeni podaci s eVisitora). Slučajnost?

Ne bismo rekli da je to slučajnost. To je čisti dokaz kako predani trud i rad svih uključenih u turističku priču ovoga hotela idu u pravilnom smjeru. Predaja nikada nije bila opcija, što se pokazalo kao najispravniji odabir. Na ovome se ne staje – hotel će se i ubuduće probijati na tržište, nastojeći da se čim više čuje za ovaj kraj. Na kraju krajeva, nema bolje potvrde o prepoznatoj kvaliteti od činjenice da se stari gosti iznova vraćaju u naš Brodski Stupnik. Mi smo odlučili ne stati nego dati gas onda kad je to najpotrebnije, a trud tek ima doći na naplatu.

Spremamo još iznenađenja, stoga nas pratite i dalje, a ukoliko još niste posjetili naš hotel, rezervirajte svoj termin na vrijeme i uvjerite se kako je moguće da ova godina daje tako zavidne plodove uspjeha i kako ovo predivno imanje iznova uspijeva odoljeti svim preprekama.

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Promjena veličine fonta
Kontrast