Zašto baš mi

Općina Brodski Stupnik možda površinom nije tako velika, no nudi širok spektar usluga – za one željne aktivnog odmora, ali i za one koji žele doći opustiti se okruženi idiličnom prirodom. Držimo da su priroda i ljudski potencijal najkvalitetniji resursi na kojima gradimo našu turističku priču. Gostoljubivost domaćina, izvorni proizvodi i spontanost odlike su koje krase stanovnike naše Općine.

Kontrast nizina i brda, ribnjaka i vinograda koji krase našu Općinu idealna su predispozicija za uživanje u lovu, ribolovu, cikloturizmu i mnogim drugim oblicima odmora.

Sinergija stanovništva naše Općine najvjernije se može vidjeti pri održavanju raznih manifestacija čiji je temelj većinom tradicija i kultura našega kraja. Naša Turistička zajednica redovno surađuje s raznim udrugama te time svake godine zajedničkim snagama podižemo razinu manifestacija na sve višu razinu.

Razvoj nam je konstanta, ne želimo ništa prepustiti slučaju nego iskoristiti sve prednosti koje nam priroda pruža, ali i koje su nam naši preci kao tradiciju ostavili u nasljeđe.

Pozivamo vas da dođete i uvjerite se u čari naše Općine, sigurne i mirne destinacije u kojoj ćete sigurno uspjeti pronaći svoj mir.

Čekamo vas.

Promjena veličine fonta
Kontrast